Strawberrry Earth

Strawberry Earth presenteert uniek eco-fashion evenement

Op zondag 17 oktober staat TrouwAmsterdam geheel in het teken van duurzame mode. Strawberry Earth presenteert 'eco-wonders' uit de internationale wereld van fashion & beauty op Strawberry Earth Wonderland.

Meer dan dertig merken op het gebied van eerlijke en duurzame mode en cosmetica zullen zich presenteren aan het grote publiek, waaronder Rianne de Witte, AVEDA, Studio JUX, LuFlux en vele anderen. De Zweedse band The Amplifetes geeft een live concert.

Talkshow "Meet the Experts" Tijdens de talkshow "Meet the Experts" biedt Strawberry Earth Wonderland beginnende ontwerpers de kans experts op het gebied van duurzame mode te ontmoeten. Een panel van experts waaronder Jose Koopman van Koopman-works, en Carlien Helmink van Studio JUX zal hen op weg helpen om van de ontwerpfase tot de productie duurzaam aan de slag te gaan.

Fashion Blogger Camp
Fashion bloggers en modejournalisten ontmoeten elkaar tijdens het "Fashion Blogging Camp". Host Simone Weimans daagt de aanwezigen uit mee te discussiëren over de impact van fashion bloggers op de modewereld. Zijn bloggers inmiddels invloedrijker dan de traditionele media? O.a. met Ernst-Jan Pfauth (NRC-next blogger), Bregje Lampe (Het Parool), Annouk Post van Hiphonest en Andy van Stylescrapbook

Fashion Shows
Kijk je ogen uit tijdens de fashion show van Studio JUX en Charlie + Mary en een show van Awearness Fair Fashion met succesvolle ontwerpers uit Arnhem: Elsien Gringhuis, Malousebastiaan en Van Markoviec. Topstylisten van partner AVEDA zorgen voor spectaculaire coups en visagie.

Strawberry Earth
Strawberry Earth heeft de afgelopen twee jaar laten zien dat het heel vanzelfsprekend en leuk is om duurzaam bezig te zijn. Met succesvolle en vernieuwende evenementen als de Strawberry Earth Hotel Crash in Hotel V en het Dutch Environmental Film Festival inspireert Strawberry Earth een jonge, creatieve, invloedrijke groep tot een duurzame levensstijl.

THE AMPLIFETES // AVEDA // RIANNE DE WITTE // STUDIO JUX // ETSY // AWEARNESS FAIR FASHION // WOES // AARDVARCK // LU FLUX // CHARLIE + MARY // DE SCHONE KLEREN CAMPAGNE // MARGA WEIMANS // FORMAT //CHOOLIPS // RESTORED // SATARA // HALONA // HIPHONEST // ZIPPER // // AND MANY MORE

Stap op 17 oktober in de wondere wereld van eco fashion! Dit evenement wordt gehouden in de TrouwAmsterdam van 16:00 tot 00:00, kost 6 euro en de voorkoop is 1 september gestart via TrouwAmsterdam en Charlie + Mary.